ΕΠΟΜΕΝΑ Σελίδα 1 από 7

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑΚωδ: 9346

Μάθε την αλφαβήτα απ’ έξω και ανακατωτά! Τοποθέτησε σωστά τα μεγάλα χρωματιστά γράμματα από το Α-Ω στον πίνακα-αφίσα με τα ζωάκια και μάθε την αλφαβήτα εύκολα και γρήγορα! Δίπλα στο «β» είναι ένας… βάτραχος. Δίπλα στο «π» είναι μία… πεταλούδα! Ένα παιχνίδι που περιέχει την αλφαβήτα σε μεγάλα σχέδια και χρώματα. Ενισχύει την οπτική μνήμη του παιδιού και συμβάλλει έτσι στην εύκολη εκμάθηση των γραμμάτων. Συγχρόνως, η αφίσα με τα γράμματα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο παιδικό δωμάτιο ή στη σχολική τάξη σαν επιπλέον οπτικό ερέθισμα για το παιδί!

Περιεχόμενα: 1 πίνακας αφίσα, 24 γράμματα, οδηγίες

Τιμή: 6,99 €

ΛΟΤΤΟΚωδ: 9347

Ταίριαξε πρώτος τα πλακίδια στην καρτέλα σου και γίνε ο νικητής! Πού μπορεί να βρίσκεται ένας πειρατής, μία πριγκίπισσα ή ένα ξωτικό; Παρατήρησε την καρτέλα σου και τοποθέτησε τα πλακίδια σωστά ανάλογα με το θέμα τους.

Περιεχόμενα: 36 κάρτες, 6 ταμπλό, οδηγίες

Τιμή: 4,99 €

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΟΥΚωδ: 9348

Ένωσε τα ζωάκια με την ουρά τους! Οι συνδυασμοί είναι πολλοί! Ποιοι είναι οι σωστοί; Ζέβρα, ποντικός και ψάρι, την ουρά ποιος θα την πάρει; Μάθε να ξεχωρίζεις τις ουρές των ζώων και ένωσε σωστά τις εικόνες. Δοκίμασε να κάνεις και διαφορετικούς συνδυασμούς, θα διασκεδάσεις πολύ!

Περιεχόμενα: 10 παζλ, 20 εικόνες, οδηγίες

Τιμή: 4,99 €

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑΚωδ: 9349

Ταίριαξε τους χαρακτήρες με τα επαγγέλματα! Τι επάγγελμα κάνει ο καθένας; Τι ρούχα-στολή φοράει; Ποια αντικείμενα χρησιμοποιεί; Όλα αυτά το παιδί τα μαθαίνει παίζοντας και διασκεδάζοντας με τις εύστοχες εικόνες που εμπεριέχει το παιχνίδι!

Περιεχόμενα: 15 παζλ, 30 εικόνες, οδηγίες

Τιμή: 4,99 €
ΕΠΟΜΕΝΑ Σελίδα 1 από 7
Ο Φ.Π.Α. δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Διομήδης Ψωμόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οργάνωση Σεμιναρίων, Υλικά-Εκδόσεις

Πλ. Αγ. Παντελεήμονος 5
Τ.Κ. 54635 Θεσσαλονίκη

Τηλ./Fax: 2310 219990

Email: info@kesp.edu.gr, info@logotherapy.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επισκεφθείτε: