ΕΠΟΜΕΝΑ Σελίδα 1 από 6

Müo ντοσιέ υλικών διάγνωσης & αντιμετώπισης μυολειτουργικών διαταραχών (γερμανική έκδοση)Κωδ: 9199

1 Τεμάχιο

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ!! ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ!!
Η πρώτη συστηματοποιημένη και πλήρης συλλογή υλικών για την Μυολειτουργική θεραπεία. Η συλλογή αυτή των υλικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την θεραπεία παιδιών από 4 ετών καθώς και σε εφήβους ή και ενήλικες. Το ντοσιέ Müo περιέχει μία πλήρη συλλογή από ασκήσεις, χρήσιμες για την Διάγνωση, την Θεραπεία καθώς και το follow up σε περιστατικά με μυολειτουργικές διαταραχές. Ο Κλόουν και οι οδηγίες που βρίσκονται στις έγχρωμες κάρτες οδηγούν και δείχνουν ακριβώς τη θέση των αρθρωτών. Το παιδί με διασκεδαστικό τρόπο ακολουθεί τις εντολές του Κλόουν. Το ντοσιέ περιέχει: 1 εγχειρίδιο οδηγιών (στα γερμανικά), 44 ασπρόμαυρες κλόουν - κάρτες, 72 ασπρόμαυρες κάρτες θέσης του στόματος, έντυπο ατομικών στοιχείων και διαγνωστικών στοιχείων, φύλλα εργασίας και πρότυπα για φωτοτυπίες, ασπρόμαυρα σημεία υπενθύμισης για το κλείσιμο του στόματος και το σημείο θέσης ανάπαυσης της γλώσσας.


Τιμή: 35,00 €

Σετ για τις ασκήσεις PadovanΚωδ: 9169

Σετ 1 Τεμάχιο

Περιλαμβάνει : ένα (1) γλωσσοπίεστρο, μία (1) θεραπευτική πιπίλα, ένα (1) καλαμάκι, πέντε (5) ελαστικά δακτυλίδια, ένα (1) λάστιχο μάσησης (15cm), σαράντα (40) cm λεπτό σωλήνα σιλικόνης, ένα (1) φουρφούρι, μία (1) ξύλινη σφυρίχτρα.

Τιμή: 17,80 €

Ελαστικά δακτυλίδια (λαστιχάκια) 1x100Κωδ: 9161

Σετ 1 Τεμάχιο

Χρησιμοποιούνται για την ενδυνάμωση των μυών της γλώσσας κατά τις ασκήσεις θηλασμού και κατάποσης καθώς και στις ασκήσεις απτικής αντίληψης της γλώσσας.

Τιμή: 4,90 €

Σωλήνας μάσησης (από σιλικόνη) 1 ΜΕΤΡΟΚωδ: 9150

Χρησιμοποιείται για τις ασκήσεις μάσησης. Όπως και ο σωλήνας από καουτσούκ ενισχύει τους μασητήρες μύες και τους κροταφογναθικούς. Είναι πιο σκληρός και κατάλληλος για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία στο καουτσούκ.

Τιμή: 5,90 €
ΕΠΟΜΕΝΑ Σελίδα 1 από 6
Ο Φ.Π.Α. δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Διομήδης Ψωμόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οργάνωση Σεμιναρίων, Υλικά-Εκδόσεις

Πλ. Αγ. Παντελεήμονος 5
Τ.Κ. 54635 Θεσσαλονίκη

Τηλ./Fax: 2310 219990

Email: info@kesp.edu.gr, info@logotherapy.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επισκεφθείτε: