Σελίδα 1 από 1

Ιστορίες στο τάκα τάκαΚωδ: 9345

«Είκοσι πέντε σύντομες ιστορίες για να γελάς, να συγκινείσαι και να ξαφνιάζεσαι. Ιστορίες για μικρά παράπονα και κρυφούς καημούς. Για όνειρα και φόβους, για τρυφερές κακίες και πονηρές αταξίες. Ιστορίες όπου το καθημερινό μπλέκεται απροσδόκητα με το φανταστικό και η αλήθεια γίνεται ένα με το ψέμα. Για όσους αγαπούν το διάβασμα, αλλά και για όσους δεν ανοίγουν εύκολα βιβλίο. Είμαι σίγουρη πως θα τις απολαύσουν αναγνώστες κάθε ηλικίας. Αισθάνομαι τυχερή που τις μετέφρασα, μόνο που ζηλεύω λιγάκι γιατί θα ήθελα να τις είχα γράψει εγώ». Ξένια Καλογεροπούλου


Συγγραφέας: Μπερνάρ Φριό,
Μεταφραστής: Ξένια Καλογεροπούλου
ISBN: 9789601672205
Σελ.96
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Τιμή: 5,57 €

ΛΙΟ ΜΕΣΣΙ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΚωδ: 9342

H συναρπαστική ιστορία του θρύλου του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσσι, από την πρώτη φορά που άγγιξε την µπάλα σε ηλικία πέντε χρονών στους δρόµους του Ροζάριο της Αργεντινής µέχρι το πρώτο του γκολ στο Καµπ Νου µε την Μπαρτσελόνα. Η εκπληκτική πορεία ενός παιδιού προορισµένου να γίνει ένας από τους µεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσµου γίνεται ένα µυθιστόρηµα γεµάτο αγωνία και συγκίνηση.


Συγγραφέας: Μάικλ Παρτ
Μεταφραστής: Καλοφωλιάς Αλέξης
Εικονογράφος: Οθωναίου Αλέξια
ISBN: 9789601654959
Σελ.144
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Τιμή: 7,36 €

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣΚωδ: 9343

H συναρπαστική ιστορία του αγοριού που ξεκίνησε από τους δρόµους της Μαδέρας για να γίνει ένας από τους µεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Αυτή η συναρπαστική και συγκινητική ιστορία παρακολουθεί την πορεία του Ρονάλντο προς τη δόξα, ένα ταξίδι που τον έκανε αυτό που είναι σήµερα.


Συγγραφέας: Παρτ Μάικλ
Μεταφραστής: Τζιρίτας Μανώλης
Εικονογράφος: Οθωναίου Αλέξια
ISBN:9789601659299
Σελ.144
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Τιμή: 7,36 €

ΝΕΪΜΑΡ Ο ΜΑΓΟΣΚωδ: 9344

Η συναρπαστική ιστορία ενηλικίωσης του Νεϊµάρ Τζούνιορ, του ασθενικού παιδιού από το Μοζίντας Κρούζες της Βραζιλίας, που από πολλούς θεωρείται ο νέος Πελέ. Με την υποστήριξη του πατέρα του και το πείσµα που τον διέκρινε από µικρό, ο Νεϊµάρ έκανε το ταξίδι από τη φτωχική ζωή στην κορυφή του παγκόσµιου ποδοσφαίρου χάρη στην αγάπη, στην πίστη και στην αυτοπεποίθησή του. Στην αρχή κατέπληξε τη Βραζιλία και στη συνέχεια ολόκληρο τον κόσµο. Τώρα πια γοητεύει εκατοµµύρια φιλάθλους παγκοσµίως µε το ταλέντο, τη ζεστή καρδιά και το χαµόγελό του.


Συγγραφέας: Παρτ Μάικλ
Μεταφραστής: Τζιρίτας Μανώλης
Εικονογράφος: Οθωναίου Αλέξια
ISBN:9789601671925
Σελ.152
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Τιμή: 7,36 €
Σελίδα 1 από 1
Ο Φ.Π.Α. δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Διομήδης Ψωμόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οργάνωση Σεμιναρίων, Υλικά-Εκδόσεις

Πλ. Αγ. Παντελεήμονος 5
Τ.Κ. 54635 Θεσσαλονίκη

Τηλ./Fax: 2310 219990

Email: [email protected], [email protected]

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επισκεφθείτε: