Σελίδα 1 από 1

Η ΦΩΝΗ - ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΩΝΩΔΟΥΣΚωδ: 9214

1 Τεμάχιο

Η φωνή είναι ένα εργαλείο απαραίτητο πλέον σε όλο και περισσότερους επαγγελματίες, πρωτίστως όμως μία λειτουργία του ανθρώπου για την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου πολιτισμικού επιτεύγματος: του λόγου. Ο Νικόλαος Μήτσιου και η Mirjana Petrovic Lazic, παρουσιάζουν στο βιβλίο τους αυτό την φυσιολογία των φωνητικών οργάνων, αναλύουν τις απαραίτητες διαδικασίες παραγωγής της φωνής και με πολύ εύστοχο τρόπο παρουσιάζουν τις διαταραχές της φωνής και τις δυνατότητες θεραπευτικής παρέμβασης. Το βιβλίο αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους ασχολούνται με την αποκατάσταση των διαταραχών της φωνής. 


Συγγραφείς: Νικόλαος Μήτσιου, Mirjana Petrovic Lazic 
ISBN: 960-399-378-6 
Σελ. 85

Τιμή: 11,50 €

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΚωδ: 10104

Συγγραφείς: Ιωάννης Νικολάου,  Νικόλαος Πολύζος 
ISBN: 978-960-93-6730
Σελ. 134Τιμή: 18,50 €

ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΛΑΚωδ: 9330

Η εποχή μας, ταχύτατη και απειλητική, έχει κηρύξει έναν αδήλωτο πόλεμο στην παιδική ηλικία… Τα παιδιά αντιμέτωπα με πάρα πολλά παιχνίδια, πάρα πολλές πληροφορίες, πάρα πολλές επιλογές και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, συσσωρεύουν άγχος, προβλήματα ή διαταραχές συμπεριφοράς.
Ο διεθνούς φήμης σύμβουλος οικογένειας και εκπαίδευσης Kim John Payne μοιράζεται με τους γονείς ιδέες και στρατηγικές για να ξαναβρούν τη χαμένη ισορροπία. Για να μπορέσουν τα παιδιά να αναδείξουν τις δεξιότητές τους, να αναπτύξουν ευελιξία και ανθεκτικότητα.


Συγγραφέας: Kim John Payne
Σελίδες: 270
Εξώφυλλο: Katharine Payne
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ.
Εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ
ISBN: 978-960-471-060-7

Τιμή: 16,04 €

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΚωδ: 9341

Το βασικό αυτό εγχειρίδιο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές ψυχολογίας όσο και σε επαγγελματίες ψυχολόγους, και αποτελεί μια αναλυτική παρουσίαση των τομέων της ψυχομετρίας και της ψυχολογικής αξιολόγησης. Η συγγραφέας εξηγεί με σαφήνεια τους όρους και τις διαδικασίες της ψυχομετρίας, όπως είναι η κατασκευή ψυχολογικών τεστ και η επιτυχής εφαρμογή τους. Περιγράφει επίσης τα πιο αντιπροσωπευτικά εργαλεία διαφόρων τομέων της ψυχολογίας, όπως ο γνωστικός, ο εξελικτικός, ο εκπαιδευτικός, ο νευροψυχολογικός και ο κλινικός.


Η 3η αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου εμπεριέχει τις τελευταίες εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς. Παρουσιάζει εκτενώς τις τελευταίες αναθεωρήσεις δημοφιλών δοκιμασιών, όπως είναι οι κλίμακες νοημοσύνης του Wechsler και το M.M.P.I, καταγράφοντας και αξιολογώντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και παρέχοντας πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία στάθμισης και τις ψυχομετρικές τους ιδιότητες. Ξεπερασμένα και αναχρονιστικά τεστ έχουν αφαιρεθεί από την καινούργια έκδοση.Η δομή των κεφαλαίων άλλαξε , ενώ σημαντική προσθήκη αποτελούν τα κεφάλαια της Συνέντευξης και της Παρατήρησης, καθώς και η αξιολόγηση των Εσωτερικευμένων και Εξωτερικευμένων προβλημάτων στα παιδιά. Σημαντική αλλαγή συνιστά επίσης η τρίτη ενότητα, που περιγράφει τις σύγχρονες τάσεις στην ψυχολογική αξιολόγηση, όπως είναι η θετική, η θεραπευτική και η διαπολιτισμική αξιολόγηση.

Ο αναγνώστης του βιβλίου θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει μια γενική εικόνα όσο και ένα πολύτιμο οδηγό για τα επιτεύγματα και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ψυχομετρίας και της ψυχολογικής αξιολόγησης.

Συγγραφέας: Καρίνα Κουλάκογλου
ISBN: 9789601655864,
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ,
Σελ.392

Τιμή: 23,94 €
Σελίδα 1 από 1
Ο Φ.Π.Α. δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Διομήδης Ψωμόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οργάνωση Σεμιναρίων, Υλικά-Εκδόσεις

Πλ. Αγ. Παντελεήμονος 5
Τ.Κ. 54635 Θεσσαλονίκη

Τηλ./Fax: 2310 219990

Email: [email protected], [email protected]

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επισκεφθείτε: