ΕΠΟΜΕΝΑ Σελίδα 1 από 4

ΜΥΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΚωδ: 10110
NEO!!


2η έκδοση!!

Μυολειτουργική Θεραπεία

Annita M. Kittel
ISBN:9786188279858

Τιμή: 23,50 €

Τραυλισμός σε παιδιά και εφήβουςΚωδ: 10109

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!  Όταν τα παιδιά παρουσιάζουν τραυλισμό...αυτός μπορεί να οφείλεται σε πολλά διαφορετικά αίτια... Εξίσου εξατομικευμένα πρέπει να διαμορφώνεται και η θεραπεία, ώστε να επιτυγχάνεται ο στόχος για έναν τρόπο ομιλίας με πιο φυσιολογική ροή, από κοινού με το παιδί και τους γονείς του. Το παρόν επιτυχημένο βιβλίο εκμάθησης και πρακτικής προσφέρει στους λογοθεραπευτές προσεγγίσεις και μεθόδους, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη θεραπεία παιδιών και εφήβων με τραυλισμό, ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

 

Θεραπεία του τραυλισμού - Θεωρία. -Βασικές γνώσεις για την αιτιολογία και την κλινική εικόνα του τραυλισμού. Ποιοτικές και ποσοτικές διαγνωστικές διαδικασίες. Θεραπεία του τραυλισμού - Πράξη. -Κριτήρια και προϋποθέσεις για τον σχεδιασμό της θεραπείας. -Λήψη ιστορικού και πορίσματος. -Χρήση της ICF στη διαγνωστική διαδικασία και τη θεραπεία. Θεραπεία του τραυλισμού - Επικαιρότητα.

 

 

Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνεται επίσης: -Πρόγραμμα θεραπείας: Palin Parent-Child interaction (PPCI). -Κλινική αιτιολόγηση: (Clinical reasoning) ως εργαλείο διασφάλισης της ποιότητας. -Παράδειγμα περιπτώσεων για την εφαρμογή των δομικών στοιχείων της θεραπείας. Τόσο κατά την κατάρτιση όσο και στην καθημερινή πρακτική, το παρόν βιβλίο αποτελεί το συνοδευτικό υλικό αναφοράς σας κατά τη θεραπεία παιδιών και εφήβων με τραυλισμό.ISBN:978-618-82798-4-1


Μετάφραση: Νανέττε Αγραφιώτη

Επιστ.επιμέλεια: 

Δρ. Διονύσιος Ταφιάδης
Δρ. Λουίζα Βωνιάτη
Κων/νος Δρόσος Msc
Ευτέρπη Χαραλαμπίδου


Τιμή: 24,50 €

ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΝΕΥΡΟΓΕΝΕΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣΚωδ: 10108

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!
Το βιβλίο "Αφασία και Συναφείς Νευρογενείς Γλωσσικές Διαταραχές" χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως διδακτικό υλικό σε σεμινάρια για την Αφασία.

Η ραγδαία πρόοδος στην νευρωνική απεικόνιση, κυρίως στην πλαστικότητα των νευρώνων και τις μεταβολές στον εγκέφαλο οδήγησε σε ένα εξελισσόμενο πρότυπο νευρωνικής αποκατάστασης για την Αφασία και τις Συναφείς γλωσσικές διαταραχές.

Η έκδοση αυτή υπό την επιμέλεια του Leonard L. LaPointe και Julie A. G. περιλαμβάνει σύγχρονες ιδέες και προσεγγίσεις.  Παρουσιάζει άρθρα από ένα σύνολο ειδικών που εργάζονται σε ερευνητικά εργαστήρια, κλινικές και νοσοκομεία -  συμπεριλαμβανομένης της φημισμένης κλινικής Mayo. 

Το βιβλίο περιλαμβάνει λεπτομερείς διευκρινήσεις για την διαχείριση των γνωστικών διαταραχών της γλώσσας, την Πρωτοπαθή Προϊούσα Αφασία , τη θεραπεία ασθενών σε οξεία φάση νοσηλείας, την θεραπεία για την εκτεταμένη τραυματική εγκεφαλική βλάβη και πολλά άλλα. 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί πηγή γνώσης για τους επαγγελματίες θεραπευτές , γιατρούς και φοιτητές των τμημάτων Λογοθεραπείας και Ιατρικής. 

Τιμή: 29,50 €

"Πρακτικά Βοηθήματα για παιδιά με Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)Κωδ: 10107Συγγραφείς: Vera Bernard - Opitz & Anne Häussler

Επιστ. Επιμέλεια: Δρ. Διονύσης Ταφιάδης , Δρ. Λουϊζα Βωνιάτη, Κων/νος Δρόσος.

Μετάφραση: Νανέτε Αγραφιώτη
Η θεραπευτική παρέμβαση με οπτικά βοηθήματα, σε παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) είναι ιδιαίτερης σημασίας. 
Ειδικά για την υποστήριξη της γλωσσικής κατανόησης και έκφρασης και γενικά της επικοινωνίας έχει καθιερωθεί η χρήση οπτικού υλικού. 
Κυρίως στις δομημένες Θεραπευτικές Μεθόδους TEACCH, ABA, PECS παρέχεται εκπαίδευση με οπτικά βοηθήματα. 

ISBN: 978-618-82798-2-7

Τιμή: 22,50 €
ΕΠΟΜΕΝΑ Σελίδα 1 από 4
Ο Φ.Π.Α. δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Διομήδης Ψωμόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οργάνωση Σεμιναρίων, Υλικά-Εκδόσεις

Πλ. Αγ. Παντελεήμονος 5
Τ.Κ. 54635 Θεσσαλονίκη

Τηλ./Fax: 2310 219990

Email: [email protected], [email protected]

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επισκεφθείτε: