ΚΕΣΠ


Το  Κ.Ε.ΣΠ. είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς εξελικτικής πορείας στο χώρο της επιμόρφωσης - εκπαίδευσης των θεραπευτικών επαγγελμάτων, της Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Φυσιοθεραπείας κτλ. 

Οι υπηρεσίες που παρέχει αφορούν τους τομείς της διοργάνωσης και πραγματοποίησης σεμιναρίων, ημερίδων - συνεδρίων, την πώληση αναλώσιμων υλικών και την έκδοση βιβλίων αποκλειστικά και μόνο για τα θεραπευτικά επαγγέλματα.


Οι  αποστολές  πλέον  θα  γίνονται   ΜΟΝΟ  με  Γενική  Ταχυδρομική. 

Τα  έξοδα αποστολής  των  παραγγελιών  έως  40,00€  θα  επιβαρύνουν  τον  παραλήπτη  &  τα έξοδα  αποστολής  άνω  των  40,00€  θα  είναι  δωρεάν.ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

Οι Speech Sondes είναι μηχανικά λογοθεραπευτικά εργαλεία, για την τοποθέτηση της γλώσσας και την σωστή παραγωγή των φθόγγων, σε περιπτώσεις διαταραχών της άρθρωσης. 

Οι Speech Sondes είναι σχεδιασμένες ειδικά για να παράγεται ο σωστός ήχος εύκολα και γρήγορα. 


Η λειτουργία της κάθε Speech Sonde είναι πολλαπλή.

 

Αφ' ενός για την τοποθέτηση της γλώσσας και το σχηματισμό των φθόγγων, αφ΄ ετέρου για εσωστοματική χρήση και μάλαξη (μασάζ) των οργάνων της ομιλίας.

Η δράση τους είναι μηχανική.

Η κάθε Speech Sonde  εφαρμόζεται σε συγκεκριμένο σημείο στα όργανα της ομιλίας και έτσι προκαλεί την κίνηση ή την τοποθέτηση του οργάνου της ομιλίας, η οποία είναι απαραίτητη για την παραγωγή του επιθυμητού φθόγγου.

Κάθε μία SPEECH SONDE, έχει διαφορετικό σχήμα και προορίζεται για διαφορετικό φθόγγο. Είναι σχεδιασμένες ώστε να μην προκαλούν πόνο και να προσαρμόζονται στη στοματική κοιλότητα. 

Το σετ αποτελείται από 6 τεμάχια. Η τοποθέτησή τους στη θήκη είναι ανάλογη με την αρίθμησή τους από το 1 έως το 6.

 

Σχηματισμός των φθόγγων : r, s, l, k, g, γ, ts, tz. 


Speech Sonde No 1 - Μπίλια

Speech Sonde No 2 - Ρόμβος

Speech Sonde No 3 - Τρίγωνο με προέκταση

Speech Sonde No 4 - Τετράγωνο με στρέψη

Speech Sonde No 5 - Τετράγωνο

Speech Sonde No 6 - Σπάτουλα.


Κωδικός:9478|Τιμή:128.00€ (χωρίς Φ.Π.Α.)

          
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επισκεφθείτε: